Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Criterios generales de elaboracižn y utilizacižn de tablas y sistemas de datos de composicižn de los alimentos
Autor FARRAN CODINA, A.   [et al.]  
Dades font REVISTA DE SANIDAD E HIGIENE PUBLICA - Julio-Agosto 1994 - V: 68- N: 4, Pg: 427-441
Localitzaciò Sala
Descriptors Aliments   Nutricio   Enquestes alimentaries  
Resum Principals consideracions a tenir en compte per un us correcte de les taules de composiciž d'aliments, i dels sistemes informÓtics desenvolupats a aquest efecte, aixÝ com la interpretaciž dels resultats obtinguts en les enquestes nutricionals


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.