Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Trascendencia nutricional del consumo de lacteos en la dieta mediterranea actual en Espa▒a
Autor CAPDEVILA, F.   MARTI-HENNEBERG, C.  
Dades font ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD - Enero-Marzo 1996 - V: 3- N: 1, Pg: 9-17
Localitzaciò Sala
Descriptors Productes lactis   Dieta mediterrania  
Resum Caracteristiques nutricionals de la dieta mediterrania. Panoramica de l'evoluciż de la dieta mediterrania. Lactis de consum mes usual al mediterrani. Consum de lactis a Espanya. Situaciż actual.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.