Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Analisis de los peligros y evaluacion de la gravedad y los riesgos en la preparacion y conservacion de alimentos
Autor BRYAN, F.L.  
Dades font BOLETIN EPIDEMIOLOGICO DE CASTILLA Y LEON ISSN: 0214-3852 - 1992 - V: 8- N: 10, Pg: 73-80
Localitzaciò Sala
Descriptors Infeccio per aliments  
Resum Medicio de l'activitat de l'aigua en els aliments. Analisi d' operacions concretes. Proves que poden aplicar-se a determinats aliments. Diagrames de circulacio d'aliments. Analisi de les medicions. Posada en practica d'un sistema.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.