Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Identificacion de peligros y evaluacion de riesgos relacionados con la preparacion y conservacion de alimentos
Autor
Dades font BOLETIN EPIDEMIOLOGICO DE CASTILLA Y LEON ISSN: 0214-3852 - 1992 - V: 8- N: 9, Pg: 65-72
Localitzaciò Sala
Descriptors Infeccio per aliments  
Resum Malalties transmeses per aliments. Sistema d'evaluacio per analisi dels perills en punts critics de control. Aplicacio d'aquest concepte. Preparar i servir aliments. Analisi de perills. Revisio de dades epidemiologiques. Operacions de revisio.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.