CuidatgeReferències bibliogràfiques en Infermeria |
Registres trobats: 9
Títol | Conataminacion por Escherichia Coli en verduras y hortalizas de habitual consumo en crudo |
Autor/s | Esteban J.D. |
Dades font | GASETA SANITARIADE BARCELONA ISSN: 0212-0542 - Maig-Juny 1982 - V: - N: 2, Pg: 10-13 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Escherichia Coli Verdura |
Títol | Ensaladas: el valor de las hortalizas crudas |
Autor/s | Vi¤as F. |
Dades font | CUERPOMENTE ISSN: 1130-4421 - Diciembre 1993 - V: - N: 20, Pg: 26-30 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Verdura Amanides Hortalisses |
Títol | Zumos sanos de frutas y hortalizas: cultivo ecologico, conservacion ideal |
Autor/s | Roman R. |
Dades font | CUERPOMENTE ISSN: 1130-4421 - Septiembre 1994 - V: - N: 29, Pg: 72-74 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Agricultura Ecologia |
Títol | Los alimentos |
Autor/s | Merino Martin G. |
Dades font | FORMACION CONTINUADA - Septiembre/Octubre 1996 - V: - N: 5, Pg: 63-88 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Aliments Begudes |
Títol | Verduras y hortalizas |
Autor/s | Villaplana Batalla M. |
Dades font | OFFARM ISSN: 0212-047X - Febrero 2004 - V: 23- N: 2, Pg: 120-132 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Verdures Hortalisses |
Títol | El apio |
Autor/s | Villar L. |
Dades font | Cuerpomente ISSN: 1130-4421 - Febrero 2007 - V: - N: 178, Pg: 32-37 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Api Hortalisses |
Títol | Fomento del consumo de frutas y hortalizas: vehiculo de promocion de la salud y prevencion de trastornos y patologias prevalentes en la sociedad actual |
Autor/s | Cervera Ral P |
Dades font | ANS: ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2008 - V: 15- N: 2, Pg: 39-48 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Fruita Hortalisses Verdura Antioxidants Promocio de salut Prevencio Malaltia |
Títol | El brocoli fuente de ingredientes funcionales: glucosinolatos |
Autor/s | Moreno DA, Garcia-Viguera C |
Dades font | ANS: ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2008 - V: 15- N: 2, Pg: 49-53 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Broquil Glucosinolats Isotiocianats Cancer Ingredient funcional |
Títol | Criterios y parametros basicos para la evaluacion de alimentos candidatos a incluirlos en las recomendaciones de consumo de frutas y hortalizas "5 al dia": el Documento director |
Autor/s | Mo?ino M, Baladia E, Marques I, Miret F, Russolillo G, Farran A, [et al.] |
Dades font | ACTIVIDAD DIETETICA ISSN: 1138-0322 - Abril-Junio 2009 - V: 13- N: 2, Pg: 75-82 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Aliments Dieta Nutricio |