CuidatgeReferències bibliogràfiques en Infermeria |
Registres trobats: 4
Títol | Queso. Metamorfosis de la leche |
Autor/s | RUIZ TERRES, J. |
Dades font | INTEGRAL - Abril 1995 - V: -- N: 184, Pg: 58-63 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Formatge Productes lactis |
Títol | Los alimentos |
Autor/s | Merino Martin G. |
Dades font | FORMACION CONTINUADA - Septiembre/Octubre 1996 - V: - N: 5, Pg: 63-88 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Aliments Begudes |
Títol | Los quesos: una fuente de nutrientes |
Autor/s | Fuente M.A. de la, Juarez M. |
Dades font | ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Jul-Sep 2001 - V: 8- N: 3, Pg: 75-83 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Formatge |
Títol | Brote de brucelosis en Andalucia por consumo de queso de cabra fresco sin higienizar |
Autor/s | Mendez Martinez C, [et al.] |
Dades font | BOLETIN EPIDEMIOLOGICO SEMANAL ISSN: 1135-6286 - 2004 - V: 12- N: 5, Pg: 45-48 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Brucelúlosi Infeccio per aliments |